Jacques Arénes, Bernadette Costa-Prades: Túlélési tippek kamaszodó fiúknak

2055 Ft

Arról, hogy milyen nehéz egy kamaszodó gyereket elviselni, bizonyára minden felnőttnek van tapasztalata. Arra azonban, hogy milyen nehéz kamaszodó gyereknek lenni, már nem biztos, hogy mindenki emlékszik.

Raktáron

Leírás

Arról, hogy milyen nehéz egy kamaszodó gyereket elviselni, bizonyára minden felnőttnek van tapasztalata. Arra azonban, hogy milyen nehéz kamaszodó gyereknek lenni, már nem biztos, hogy mindenki emlékszik. Képtelen vagyok beszélgetni a lányokkal. Nem bírok felállni a gép mellől. Az anyámtól néha a plafonon vagyok. Nem szeretem a sportot. Torkig vagyok azzal, hogy a lányok mindig mindent jobban csinálnak. Tele vagyok pattanásokkal. Szeretem, de nem merem megmondani neki. Az egyetlen lány, aki tetszik nekem, rám se néz. Azt mondják, nem bírok megmaradni a fenekemen…
Szeretnél néha mindent összetörni? Senkinek érzed magad mások mellett? Minden haverodnak van már barátnője, csak neked nincs? Meg vagy győződve arról, hogy a szüleid lányt szerettek volna?
Eddig úgy gondoltad, jobb, ha ezeket a kérdéseket megtartod magadnak. Ez hiba volt! Minden barátod szembesül ezekkel a kérdésekkel, csak nem mernek beszélni róluk. Nem csak a lányoknak vannak gondjaik

Ez a könyv ötleteket ad ahhoz, hogyan oldd meg kisebb-nagyobb kamaszkori problémáidat. Nézz szembe velük!
Ötletek ahhoz, hogyan érezze jól magát egy kamaszfiú a bőrében.
A pszichológus és kutató pszichiáter Jacques Arnes, valamint az újságíró Bernadette Costa-Prades sok-sok kamaszfiút hallgatott végig. Ezekből a beszélgetésekből összegyűjtötték azokat a problémákat, amelyek a kamaszok legbelső titkairól árulkodnak. Ebben a könyvben ezekről a problémákról írnak, és tanácsokat adnak, a kamaszfiúk miként nézzenek szembe velük.

Részletes adatok

Szerző: Jacques Arénes, Bernadette Costa-Prades

Kiadó: Móra Kiadó

Megjelenés dátuma: 2015.

Kötés: puha táblás

ISBN: 9789634150558

Életkor: Felsősök (11-14 év)

Típus: Regény

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a könyvekhez