Heti könyvajánlónkkal az ovis korosztálynak kedvezünk. Itt a nyár, beköszöntött a VAKÁCIÓ! Minden gyermek nagyon várta már, de a hosszú szünet egy nehéz feladatot is tartogat a szülők számára, hogyan oldják meg a gyermekek felügyeletét, amíg ők dolgoznak.

Erre a kérdésre az egyik tökéletes válasz: a nyári táborok. Izgalmas programok, sok gyermek, új barátságok, ki ne szeretné?! Pontosan ilyen a Palacsinta tábor is, sőt ott még palacsintát is megtanulnak sütni a kicsik.

„Itt a nyár, vége van az ovinak! De az ovisoknak még nem kell elbúcsúzni egymástól. Amíg anya és apa dolgoznak, ők a Palacsinta táborban mulatnak az óvó néni kertjében. Itt annyi mindent lehet csinálni, amit év közben lehetetlen! Fára mászni, térképpel nyomozni, báránykát szelídíteni, patakban tapicskolni, hajót úsztatni és sártengerben dagonyázni. No meg persze sütni-főzni: például palacsintát! A tábor végén pedig nagy-nagy közös tábortüzezéssel és énekkel búcsúznak egymástól és az óvó nénitől. Tarts Leával, Petivel és a többiekkel a Palacsinta táborba!”

A táborozás élménye elengedhetetlen része a nyári vakációnak. A könyv segíthet az ovisoknak az erre való felkészülésben is. Könnyed nyári olvasmány kicsiknek és nagyoknak.

Táborozzunk együtt!

Ugye érdekes ez a könyv? Vásárolja meg most!

Raktáron

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a könyvekhez