Napjainkban egyre nehezebb olyan önéletrajzi könyv nyomára bukkanni, amely nemcsak a szerző életútját mutatja be, hanem egyaránt útmutatóul is szolgál a kötet olvasói számára.

Az általunk kedvelt hírességek életébe és múltjába a közösségi média és internet közvetítése által szinte teljes mértékben belepillanthatunk, ezáltal igencsak nehéz olyan kötetet találni, amely a világhálón felfedezhető információkon kívül újdonsággal tud szolgálni. A legtöbb ilyen könyv esetében nem találhatunk semmilyen meglepetést, nem olvashatunk rendkívüli leleplezésekről, ezáltal a könyv nem lesz más, mint az előttünk már ismeretes információk rendezett halmaza, amelynek olvasása nem kecsegtet sok izgalommal.

Thomas Müller világbajnok német válogatott labdarúgóra rengeteg fiatal futballrajongó felnézhet, hiszen az FC Bayern München játékosaként napjaink egyik futballsztárjaként tartják számon.

Rengeteg fiatal álma, hogy egy napon olyan sikeres focistává váljon, mint Müller, másokat pedig pusztán csak a kíváncsiság vezérel, hogy megismerhessék milyen út is vezet tulajdonképpen egy ilyen sikeres karrierhez felépítéséig.

Ezen izgalmas életrajzi könyv tökéletes választás a leendő sztárjátékos csemetéknek, akik Müller életpályájának példájára szeretnének a magasba törni, ám az idősebb korosztály számára is kiváló döntés, hiszen a kronologikusan felépített történetek olvasása során számos olyan tanulságot is levonhat az olvasó, amely korosztálytól függetlenül a mindennapi életben is érvénnyel bír. A könyv Müller pályafutását gyermekkorától kezdve a 2014. évi vb-diadaláig meséli el számos izgalmas, sohasem hallott történetekkel, mely elbeszéléseket 16 oldalnyi, többnyire a családi albumból válogatott képmellékletekkel színesíti.

Müller kendőzetlenül beszámol a sikerhez vezető út árnyoldalairól is, miközben számos tanáccsal látja el az olvasót, hogy hogyan induljon el és haladjon a sikerhez vezető úton a legfontosabb emberi értékek megtartása és tiszteletben tartása mellett.

Ugye érdekes a könyv? Vásárolja meg most!

Raktáron

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a könyvekhez