Ha gyermeked rajong a fociért, vagy focista szeretne lenni, akkor Thomass Müller életrajzi könyve garantáltan inspiráló és szórakoztató lesz számára.

Thomas Müller, a Bayern München játékosa megosztja velünk életének és karrierjének fontos mérföldköveit. Napjaink egyik szupersztárja topjátékos, aki nemcsak a német Bundesligában ontja a gólokat, hanem a Bajnokok Ligájában is. 2014-ben Brazíliában világbajnok lett a német válogatottal, 2020-ban pedig másodszorra is megnyerte a Bajnokok Ligáját klubcsapatával.

De vajon, hogyan kezdődött az egész? Mikor kezdett el érdeklődni a futball iránt? Vajon már gyerekkorában is gólkirály volt? Hogyan jutott el álmai egyesületéhez, a Bayern Münchenhez? Miként került be a német válogatottba, és miről kellett az álmai megvalósításáért lemondania?

A könyvében Thomas elmeséli profivá válásának történetét, és tippeket ad ahhoz, hogyan válhatunk profi focistává. A gólkirály számos izgalmas meccsről, vidám élményről, és néhány fájó vereségről is beszámol nekünk. Hiszen ezek mind-mind hozzátartoznak a futballhoz. Egy izgalmas önéletrajzi kötet és útmutató leendő labdarúgóknak, és futball kedvelőknek!

Ugye érdekes ez a könyv? Vásárolja meg most!

Raktáron

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a könyvekhez