„Az űrutazás során az űrhajósoknak rengeteg kihívással kell szembenézniük, de a műszerek kezelése és az űrhajó irányítása közben bizony nekik is kell vécére menniük. De vajon hogyan?”

E heti könyvajánlónk során a kisebbeknek szeretnénk kedveskedni egy ismeretterjesztő könyvvel.

A „Hogyan mennek az űrhajósok vécére?” című könyv olyan kíváncsi gyermekeknek készült, akik érdeklődnek a természettudomány világa és az élet komoly kérdései iránt. Az egyhangúság elkerülése végett a történetek különböző ismeretek köré épülnek.

A kötet illusztrációkban gazdag, ami kifejezetten megragadja a gyermekek figyelmét. Továbbá az olvasmány a gyermeki hangvételt és humort sem nélkülözve vezeti be a kicsiket a tudományos élet különböző szegmenseibe. A kiváló koncepció mellett az is említést érdemel, hogy minden kis történet kreatív módon kapcsolódik az egyes ismeretterjesztő témákhoz. A mesék önmagukban is megállják a helyüket, hiszen izgalmas a történetvezetés, és minden alkalommal egy újabb világba csöppenhetünk, amely külön-külön is egy kerek egészet alkot, ennek ellenére az érdekfeszítő kérdések még olvasmányosabbá teszik a művet.

A könyv olvasása során gyermekeik nem csupán válaszokat kaphatnak, de új kérdések is megfogalmazódhatnak bennük, ami remek lehetőséget nyújthat egy közös családi beszélgetésre.

Ugye érdekes a könyv? Vásárolja meg most!

Elfogyott

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a könyvekhez