“Meggyőződésem, hogy az énekelve tanulás – az ismétlés egy kellemes formáján alapulva – minden korosztálynál hatékony, de különösen igaz ez a kisgyermekekre.’

Számtalan kutatás igazolja, hogy mennyire fontos a gyermekeknél nagy hangsúlyt fektetni a játékos tanulásra. Ennek az egyik módja az énekelve tanulás.

Már csecsemőkorban érdemes dalolni gyermekünknek, hiszen ez jótékony hatással van csemeténk érzelmi és szellemi fejlődésére egyaránt. Óvodás és kisiskolás korban is segítenek a dalok a különböző ismeretek elsajátításában. Gondoljunk csak az abc-re, testrészekre, vagy akár az idegen nyelvekre.

A pozitív visszacsatolás és a kellemes élmény mind- mind hozzájárul ahhoz, hogy a későbbiekben a gyermek a tanulásra ne teherként tekintsen, hanem egy olyan kihívásra, amelyből sikerélménye származhat.

Ez a könyvecske ráadásul nem csak dalokat tartalmaz, hanem azok cselekményét is illusztrálja színes képekkel, hogy a közös éneklés még nagyobb élmény legyen! Vásárold meg most és daloljatok együtt a családdal!

Ugye érdekes a könyv? Vásárolja meg most!

Elfogyott

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a könyvekhez