Heti könyvajánlónk azokat a gyermekeket és felnőtteket célozza meg, akik szeretnek finomakat enni, a konyhában tüsténkedni. És ki ne szeretne…

Azonban ez a könyv nem csupán egy gyerekeknek íródott receptgyűjtemény. Észrevétlenül is sok mindenre megtanít. Egy finom étel, egy falat mennyei ízű süti, amit készítünk egy kis szeretet-szelet. Minden gyerek szeret alkotni, és a sütés-főzés sem más, mint az önálló élet első apró eleme.

A receptek elsősorban úgy kerültek összeválogatásra, hogy felnőtt felügyelet nélkül is biztonsággal elkészíthetőek legyenek. Az alapanyagok könnyen beszerezhetőek és igyekeztünk sok tejterméket, egészséges hozzávalót felvonultatni.
A mókás, furfangos, egyszerűen elkészíthető szendvicsek, édességek mindenkinek biztos sikerélményt garantálnak, és mosolyt csalnak minden vendég arcára, és nem utolsó sorban fejlesztik a fantáziát, kreativitást, kézügyességet.

A konyha minden otthon lelke, mindig ott gyűlik össze a család. Így a könyvben megtalálható receptek elkészítése egy szuper családi program lehet, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A közösen együtt töltött idő megfizethetetlen és jó emlékeket ébreszt. A konyhai sürgés-forgás közben pedig játszva tanulnak a gyermekek.

Tökéletes családi időtöltés, nem csak a nyári szünetre!

Ugye érdekes ez a könyv? Vásárolja meg most!

Raktáron

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a könyvekhez