A nyári szünetben több idő jut az olvasásra is, és itt nem csak a kötelező olvasmányokra gondolunk. Ezek mellett fontos, hogy kedvünkre való könyveket is a kezükbe vegyünk a szünidő alatt. Heti ajánlónkkal a kisiskolás korosztálynak igyekszünk kedvezni.

A táborozás remek elfoglaltság a vakáció alatt, a gyermekek szívesen nyaralnak a barátaikkal, kedvenc tanáraikkal. Ebben a könyvben egy kedves osztály kempingezésének történetét ismerhetjük meg, bepillanthatunk az eseménydús napjaikba, programjaikba.

„Végre! A 3.a alig várja a tengerparti kempingbe szervezett osztálykirándulást! Danny bá’ természetesen tesz róla, hogy mindenki nagyszerűen érezze magát. Ehhez nem is kell más, csak sok-sok strandolás, fagyizás és sült krumplizás. Persze közben rengeteg hasznos dolgot is megtanulnak a gyerekek, hiszen ez mégiscsak erdei iskola… Mert fontos együttműködni sátorállítás közben, kincset keresni az erdőben, de a legfontosabb, hogy mindig meglássuk a másikban a jót.”

A könyv olvasása közben biztosan minden gyermek kedvet kap egy klassz táborozáshoz. A felnőttek pedig felidézhetik saját kedvenc „kempingezős” élményeiket. Egyszóval mindenkinek kiváló elfoglaltságot nyújthat ez a kötet.

Ugye érdekes ez a könyv? Vásárolja meg most!

Raktáron

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a könyvekhez