„Gyertek, kis felfedezők! Pattanjunk fel a traktorra, nézzünk körül a tanyán. Lessünk be a pajtába, az istállóba, szemléljük meg az állatokat, a gépeket, és sétáljunk egyet a termőföldeken. Rengeteg felfedeznivaló vár.”

Gyermeked oda van az állatokért, és leginkább a tanya világa nyűgözi le? Legújabb ajánlónkban egy izgalmas, ismeretterjesztő könyvet hoztunk a kisebbeknek.

A Tanya című kötet a Kis felfedezők sorozat részeként került kiadásra. Az illusztrációkban gazdag olvasmányban a gyermekek megismerkedhetnek a tanya állataival, az egyes mezőgazdasági eszközökkel, és az állattartás szépségeivel és nehézségeivel egyaránt.

A vidám, színes képek megmutatják a gyermekeknek, hogyan telnek a mindennapok a tanyán. Az istálló körüli tennivalókat, és a betakarítás folyamatát a legkisebbek számára is érthető módon írja le a könyvecske.

A felfedezés során nem csupán csacsikkal, cicákkal, lovakkal, malackákkal, és tyúkokkal találkozhat gyermeked, de azt is megtudhatja, hogy milyen érdekes és színes a körülöttünk levő világ!

Ugye érdekes a könyv? Vásárolja meg most!

Raktáron

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a könyvekhez