Heti könyvajánlónkban Harcos Bálint mesekönyvét mutatjuk be. Az író szerint egy mese akkor jó, ha annak világa teljesen beszippantja a gyermeket. A jó mese magával ragadja az olvasót és a hallgatóságot egyaránt.

Ez a könyv három kedves történetet tartalmaz, melyek segítségünkre lehetnek az esti altatásban. Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt szórakoztatóak, valóban megbabonázzák az olvasó közönséget.

„Három klasszikus szépségű, nagyobb lélegzetű mese, mindhárom az elalvásról – illetve az el nem alvásról – szól. Dorka babáján el kell csavarni egy gombot, hogy lecsukódjék a szeme, ám egyik este eltűnik a gomb, a baba pedig nem tud elaludni. Elindulnak együtt az éjszakába, hogy megkeressék a gombot.

A kisiskolás Mirkó legjobb barátja Tinta, a fülesbagoly. Amikor Mirkó alszik, Tinta fenn van – napközben viszont Tintának van csukva a szeme. Mirkó nagyon vágyik rá, hogy egymás szemébe nézhessenek. Kinyitja-e végül Tinta a szemét?

A harmadik történetben Ábel és Panni egy nyár végi éjszakán eltűnt állatkájuk után erednek. A titokzatos nyomok a padlásra vezetnek, ahová egy eddig sosem látott lyukon keresztül vezet az út…

Költői szépségű, anderseni mélységű, jótékony mesék az éjszaka csodáiról – gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.”

Mesét olvasni jó! Válogasson kedvére gazdag mesekönyv kínálatunkból.

Ugye érdekes ez a könyv? Vásárolja meg most!

Raktáron

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a könyvekhez