Mesehajó – meseantológia

3200 Ft

A hajókat tilos túlterhelni, mert elsüllyednek. A hajóskapitány mégsem válogathat a rakomány és az utasok között, mindenkit magával kell vinnie, aki kifizeti a jegyet.

Elfogyott

Cikkszám: 9786155696220 Kategóriák: , ,

Leírás

„A hajókat tilos túlterhelni, mert elsüllyednek. A hajóskapitány mégsem válogathat a rakomány és az utasok között, mindenkit magával kell vinnie, aki kifizeti a jegyet.
A mesehajó „kapitánya” azonban kiváltságos helyzetben van, hiszen a legkiválóbb szerzőket és meséket válogathatta ki maga mellé útitársul. A végeredmény egy színes, izgalmas kötet lett, melyben minden korosztály megtalálhatja a kedvére való olvasmányt. A mesehajó rakománya között találhatunk tündérmeséket, királylányos történeteket, népmesei motívumokat, de gyerekverseket és mondókákat is.
Figyelem, már tülköl a hajókürt, beszállásra szólítják fel az utasokat. Jobb, ha indulunk, mielőtt lemaradnánk az év legizgalmasabb utazásáról, amely ezen a kiváló történetek segítségével számos izgalmas kalandot tartogat számunkra.”

A GARBO Kiadó évek óta nagy hangsúlyt fektet a tehetséggondozásra, az új szerzők felfedezésére. Évente több pályázatot ír ki, a beérkező írásokból kiválogatják a legjobbakat, azt szerkesztő nézi végig, egyeztet a szerzővel, – értékes, maradandó gondolatokat közvetítő írások kerülne a készülő antológiába. Ennek jegyében született meg a Mesehajó című kötet is.
Számos olyan szerző szerepel benne, aki évek óta publikál folyóiratokban, antológiákban, vagy éppen irodalmi pályázatok nyertese. Van olyan író is a Mesehajóban, aki éppen a GARBO Kiadó által meghirdetett író kurzuson tanulta meg, mitől jó egy mű.
Találhatunk olyan szerzőket is az antológiában, akiknek ez az első szárnypróbálgatásuk. Valószínűleg róluk sem utoljára hallunk.

Részletes adatok

Szerző: Meseantológia

Kiadó: Garbo Kiadó

Kötés: ragasztókötött

ISBN: 9786155696220

Életkor: Kisiskolások (6-10 év)

Típus: Modern mese

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a könyvekhez