E heti ajánlónk alkalmával a Nagyon zöld könyvhöz szeretnénk kedvet csinálni Önöknek és gyermekeiknek, amelyet az ügy aktualitása miatt választottunk.

Ebben a műben a 21. század nagy kihívásaival többek között, az ökológiai lábnyom, túlnépesedés, és a klímaváltozás fogalmával ismerkedhet meg az olvasó.

Már egészen kis korban fontos kiemelt figyelmet fordítani a környezettudatos nevelésre, hiszen a Föld védelme kardinális kérdéssé vált az utóbbi időben. Mindannyiunk érdeke egy élhetőbb világ megteremtése, és ugyan mi csak porszemek vagyunk a gépezetben, ennek ellenére sok kis ember fáradozása változást hozhat az elkövetkezendő generációk számára.

Ez a könyv közérthető módon mesél a világ működéséről és rávilágít azokra a problémákra, amelyek jelenünket és jövőnket veszélyeztethetik. A gyermeki hangvétel mellett az alkotó a humorról és a kitűnő illusztrációkról sem feledkezett meg a mű megírása során.

Az író, Gévai Csilla nem csupán kulturális antropológus, hanem pedagógus is egyben, talán ennek is köszönhető, hogy egy ilyen remekművel szolgálhat gyermekek számára, amely hiánypótlónak számít a témában. A könyv olyan hasznos tanácsokkal látja el az olvasót, amely nem csak elméleti, hanem gyakorlati szempontból is igen jelentős. Éppen ezért felnőtteknek és gyerekeknek is kitűnő útmutató lehet.

Ugye érdekes a könyv? Vásárolja meg most!

Raktáron

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a könyvekhez