Heti ajánlónkban egy igazán kedves, jó hangulatú könyvet hoztunk. Egy új társasházba való költözés élményét mutatja be, valójában egy új közösség megismeréséről és összekovácsolódásáról szól.

Ennek a történetnek nagyon jó üzenete van, emellett eszünkbe juttatja a régi nyarakat, régi szép emlékeket. Kreatív ötleteteket vonultat fel az írónő, hangsúlyozza az összefogás és a tenni akarás jelentőségét.

„Ádámék új házba költöztek, és döbbenten látják, hogy a ház udvarára beígért játszótérnek híre-hamva sincs. A szüleik hiába telefonálgatnak és dühöngenek, tehetetlenek. Így hát a gyerekek kezükbe veszik az irányítást, és jobbnál jobb játékokat terveznek az udvarba. Lelkesedésük a szülőkre is átragad, és szép lassan az ott maradt építőanyagból közösen megépítik a világ legjobb játszóterét!
Czernák Eszter könyvében rengeteg jó ötletet találhatunk mi is házilag készített kinti játékokhoz, a palackokból készített bowlingon keresztül a parafadugó hajócskákon át az aszfaltra rajzolható autópályáig. De legfőképpen azt mutatja meg a mese, hogy nem kell más, csak egy összetartó csapat, sok szabadidő és jó ötletek, hogy a gyerekek boldogan játsszanak!”

Ez a könyv jó szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt, mindannyiunk szól, mindenki csak tanulhat belőle.

Ugye érdekes ez a könyv? Vásárolja meg most!

Raktáron

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a könyvekhez