Hogyan éltek a hétköznapi lányok világszerte az évszázadok során? Mire vágytak a legjobban, mi nyugtalanította őket?”

E heti ajánlónk során egy olyan könyvről írunk nektek, amely különböző vallású, bőrszínű, származású és kultúrájú lányok történeteit meséli el.
Kétségkívül tanító szándékkal íródott ez a könyv, hiszen amellett, hogy kellemes kikapcsolódásként szolgál, számos fontos témát boncolgat. Mindezt szórakoztató formában meséli el az olvasó számára.

Ahogy a cím is mutatja 33 történeten keresztül ismerkedhetünk meg hozzánk hasonló, hétköznapi lányok történetével, akik különböző évszázadokban éltek.

A könyv olvasása közben rádöbbenhetünk, hogy a különbözőségek ellenére mindannyian arra vágyunk, hogy megértsük a világot és boldogok legyünk. Valamint aggodalmaink és álmaink tárgya is hasonló.

Kamaszkorban sokszor elveszettnek és magányosnak érezzük magunkat, ilyenkor különösen jó érzés tudni, hogy nem vagyunk egyedül a problémáinkkal és mások is átélnek hasonló nehézségeket mindennapjaikban.

Fontos, hogy összetartsunk és érezzük, hogy több köt össze minket egymással, mint gondolnánk.

Ezt az ifjúsági regényt elsősorban olyan lányoknak ajánljuk, akik mernek és szeretnek gondolkozni, valamint új történeteket, különböző kultúrákat megismerni.

Ugye érdekes a könyv? Vásárolja meg most!

Raktáron

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a könyvekhez