Legújabb könyvajánlónk egy tökéletes választás a nyári szünetre. Borza V. Eszter Camp-Feszt című könyve bepillantást enged a fiatalok nyári élményeibe.

A nyár a legtöbb tini életében a bulizásról, a haverokról, az utazásokról, élmények szerzéséről szól.
De nem Mindenkinek…Vajon hogy töltik szabadidejüket az olyan introvertált, sorozatfüggő lányok, mint például Sophie, aki csak a legjobb barátnőjével, Alice-szel tartja a kapcsolatot?
A nyár utolsó hónapjában Alice ráveszi Sophie-t, hogy tartson vele egy táborba, és ezzel kezdetét veszi életük egyik legfergetegesebb nyaralása. Hamarosan kiderül, hogy a Camp-Feszt – kora délutántól hajnalig tartó koncertjeivel – sokkal inkább nevezhető fesztiválnak, mint egyszerű tábornak, mely laza szabályaival, hangulatos faházaival és nem utolsósorban a helyszínéül szolgáló gyönyörű erdővel csábítja a fiatalokat.
A lányok azonban végül még egy fesztiválélménynél is sokkal többel gazdagodnak – új barátokat szereznek, felejthetetlen kalandokban lesz részük, és még egy kis szerelem is szövődik a tábor ideje alatt. És ha mindez nem lenne elég, a történet végén még egy meglepő titokra is fény derül…

Az iskolai kötelező olvasmányok mellé remek választás ez a regény, mely tökéletes kikapcsolódást ígér a kis kamaszoknak.

Ugye érdekes ez a könyv? Vásárolja meg most!

Raktáron

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a könyvekhez