Mai könyvajánlónk egy igazán izgalmas kalandregény. Bojti Anna könyvét a Kaland-játék-kockázat könyvek inspirálták, de azoknál sokkal több lett.

Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a kalandokkal teli, változatos olvasmányokat és persze azoknak, akik odavannak az állatkert fantasztikus világáért.

Az Éjszaka az állatkertben főhőse TE vagy, kedves olvasó!
Egy éjszaka nem találod a tesódat az ágyában. Nem habozol, útnak indulsz, hogy megkeresd Dodót. Ám arra nem számítasz, hogy az éjszakai állatkertbe érkezel, ahol nyüzsögnek a furcsábbnál furcsább lények…
Beszélgess az utadba kerülő lényekkel, szerezz információkat és értékes tárgyakat tőlük, akárcsak egy kalandjátékban, és mentsd meg a testvéredet! Minden bekezdés végén választhatsz, hogy merre mész tovább és mit kérdezel. Most te alakítod a történetet!

Ám a rejtély nemcsak egyféleképpen fejthető meg: a 400 oldalas könyvön és az állatkert zegzugos útjain sokféleképpen végigmehetsz, különböző tárgyak segítségével oldhatod meg az előtted tornyosuló akadályokat, így egy olvasás során csak egy kis szeletét ismered meg ennek a varázslatos és nagyon vicces éjszakai világnak.
Ezt a könyvet legalább négyszer el lehet olvasni úgy, hogy mindig más részeket fedezel fel benne!

Ha tetszett a könyv, vásárolja meg a kapcsolódó társasjátékot is. Biztosan nem fog csalódást okozni. Felejthetetlen játékélményt kínál a kisiskolás korosztálynak. Tökéletes választás a nyári szünetre is.

Éjszaka az állatkertben társasjáték

Az olvasás és játékélmény után pedig látogasson el a budapesti állatkertbe, ahol számtalan csodálatos állattal ismerkedhet meg és megnézheti Basilt, a micimaci.hu által örökbefogadott oroszlánt is.

Micimaci és az oroszlán

Ugye érdekes ez a könyv? Vásárolja meg most!

Raktáron

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a könyvekhez