„Az idő pontos írói eszköz. Fel tudod gyorsítani, vagy le tudod lassítani. Egy mondattal elintézhetsz tíz évet. De szentelhetsz tíz oldalt egyetlen csóknak, ami mindössze egy percig tart.”

E heti ajánlónk során egy olyan könyvet hoztunk Nektek, amely nem csupán gyermekek, hanem írói ambíciókkal rendelkező felnőttek számára is egyaránt ideális választás lehet.
Az olvasmány fókuszában egy 13 éves kamaszlány, Katinka áll, aki írói álmokat dédelget. Szomszédja írónő, aki különböző tippekkel és tanácsokkal látja el a lányt. Katinka viszonzásképp segédkezik a házimunkában. Kapcsolatuk kibontakozása során bepillantást nyerhetünk főszereplőink életébe, valamint, hogy egy tizenéves lány, aki elvesztette édesanyját hogyan dolgozza fel a gyászt.

A két karakter egészen eltérő problémákkal küszködik, hiszen Lidwien az idős írónő gondolatai leginkább az írás, a hírnév és a siker körül forognak. Mégis szoros kapcsolat alakul ki közöttük, Lidwien mindvégig szívén viseli újdonsült mentoráltja sorsát.

A történet olyan lényeges témákat érint, mint az emberi kapcsolatok törékenysége, fontossága, továbbá egymás tisztelete.
Az olvasmányban található írástechnikai tippek útmutatóként szolgálhatnak mind kezdő, mind haladó írók számára.
A könyv végén üres lapokat találunk, ahol hasznosíthatjuk a történetbe ágyazott tanácsokat.

Ugye érdekes a könyv? Vásárolja meg most!

Raktáron

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a könyvekhez