Ezen a héten egy olyan könyvet hoztunk, mely egyszerre mozgatja meg testünket és lelkünket.

Manapság egyre többen űzik ezt a szabadidős tevékenységet, rohanó világunkban a jóga megteremti a test, a lélek, a szellem és a tudat egyensúlyát. Így van ez a gyermekek estében is, segít a stressz, a feszültség és az elfojtott érzelmek oldásában, ezáltal erősítve az immunrendszert.

Ebben a könyvben Agócs Írisz rajzain keresztül ismerkedhetünk meg a jótékony gyakorlatokkal, melyeket jógaoktatók prezentálnak a kedves olvasónak.

Agócs Írisz amellett, hogy az egyik legjelentősebb illusztrátorunk, a jóga feltétlen híve – aki ismeri a munkáit, biztosan találkozott már jógás témájú illusztrációival vagy plakátjaival. És aki ezeket látta, egész biztosan felkiáltott: Hisz ez én is lehetnék! Ebben a kis könyvben ez a két tudás összeért: adva van három hamisítatlan „agócsíriszes” figura – egy középkorú úr, egy fiatal lány és egy anyuka; és három gyakorlatsor – Napüdvözlet, Holdüdvözlet és Földüdvözlet. Három olyan sorozat, amit mi, kezdők, újrakezdők és haladók is el tudunk végezni, csak neki kell állni!
Ahogy a szerző-illusztrátor mondja: „lehetsz kicsi és köpcös, magas és cingár, fiatal vagy öreg, fiú vagy lány, a jóga pont ugyanannyira a tiéd!”

A könyv segítségével tapasztaljuk meg mi is a jóga közismerten jótékony hatásait. Jógára fel!

Ugye érdekes ez a könyv? Vásárolja meg most!

Raktáron

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a könyvekhez