„Hajdejó bácsi pedig csak belenézett a messzibe, és mosolygott, mint a jó idő. Mint egy szem eper, ha nyári szellő simogatja. Mint aki tud valamit. És évente egyszer pont ilyen szél támadt, és a sószag helyett eperillatot hozott.”

Ezen a héten egy olyan könyvet hoztunk el nektek, amely 3-5-8 perces meséket tartalmaz. A kötet színes illusztrációkban gazdag.

Akár vízpartra utaztok, akár az erdőben kirándultok, városnézéssel, vagy játszótéren múlatjátok az időt, egyaránt remek választás lehet ez a gyűjtemény. Hiszen számos izgalmas és kalandos mesét tartalmaz.
A történetek esti meseként is kiválóan funkcionálnak. Ha későn kerülnek ágyba a csemeték akkor is érdemes egy rövid történettel kedveskedni számukra, a minőségi alvás érdekében.

Olyan kiemelkedő írók történetei közül válogathattok, mint Marék Veronika, Berg Judit, Dániel András. Valamint még 16 remek, kortárs író műve is megtalálható a gyűjteményben.

Az utazós, izgalmas mesék elrepítenek minket közeli és távoli helyekre egyaránt. Különböző járművek segítségével kalandozhatunk a képzelet szárnyán.

Ezt a kedves, szellemes történetekkel teli kötetet elsősorban kisiskolások és óvodások számára ajánljuk.

Ugye érdekes a könyv? Vásárolja meg most!

Elfogyott

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a könyvekhez